Myssyfarmi

Myssyfarmi Ahti Beanie - Suomenlampaan luomuvillaa, Puolukanpunainen / One Size

-46 %
42,90 € 79,00 €
Säästät 36,10 €

Myssyfarmi Ahti Beanie

Ahti on aito kalastajamyssy, tämä myssymalli tunnetaan laajemmin myös fisherman’s beaniena. Suomalaisessa kansanperinteessä Ahti on tunnetuin vedenhaltija, itse vedenjumala. Hän oli vahva mies, jolla oli pitkä merileväinen parta. Kalastajat pyysivät Ahdilta kalaonnea, jota hän soi, jos sille päälle sattui. Kalaonnea tuo tullessaan myös tämä Myssy, joka kunnioittaa vettä.

Entä mitäs ne pöytyäläiset, kuivan maan ja metsien asukkaat, vedenjumalista tietävät, pohdit nyt? Pöytyän Yläneeltä avautuu Pyhäjärven selkä, joka on Suomen toiseksi suurin järvenselkä heti Inarijärven jälkeen. Tämä mallisto on kuvattu Pyhäjärven ammattikalastajien, itse mestarin ja hänen kisällinsä, päässä kesällä 2020.

Villa hylkii luontaisesti kosteutta ja siirtää sen pois iholta. Myssyvillassa on jäljellä villan oma rasva, lanoliini, joka teki aikanaan kalastajien vaatteista vedenpitäviä.

Lisätietoja  #Harmaa 

Tämä harmaa Kivi Ahti pipo on käsintehty Pöytyällä Suomessa 100 % luomusuomalaisesta lampaanvillasta ja neulottu Myssymummojen toimesta. Kivi Ahti on saanut nimensä suomalaisen kallion – ”kivi” – mukaan. Tämä harmaa väri on varmasti kaikkien aikojen myydyin väri ja sopii hyvin lähes kaikille.

#Puolukanpunainen

Tämä puolukanpunainen Puolukka-pipo on käsintehty Pöytyällä 100 % luomusuomalaisesta lampaanvillasta ja neulottu Myssymummojen toimesta.

#Metsänvihreä

Tämä metsänvihreä Metsäpipo on käsintehty Pöytyällä 100 %:sta luomulaatuisesta suomenlampaan villasta ja neulottu Myssymummojen toimesta.

#Vaaleanharmaa

Tämä Ahti-malliston vaaleanharmaa Kallionokka-pipo on Myssymummojen käsin neuloma Pöytyällä 100 %:sta luomulaatuisesta suomenlampaan villasta. Villa on luonnostaan vettä hylkivä materiaali ja langamme sisältävät lanoliinia, villan luonnollista rasvaa, joten Ahti-pipo sopii erityisen hyvin märkiin olosuhteisiin.

#Tummanharmaa

Tämä Ahti-malliston luonnollinen tummanharmaa Hiittenkari-pipo on Myssymummojen Pöytyällä käsin neuloma 100 % luomusuomenlampaan villasta. Villa on luonnostaan vettä hylkivä materiaali ja langoissamme on lanoliinia, villan luonnollista rasvaa, joten Ahti-pipo sopii erityisen hyvin märkäänkin

Materiaali:

  • 100% Suomalainen luomuvilla
  • Pieni puinen Myssyfarmi-logo

Hoito-Ohjeet:

  • Uutena Myssytuotteen tulee olla hieman napakka. Villa on joustava materiaali, jonka ansiosta Myssy mukautuu käyttäjänsä pään kokoiseksi muutamassa viikossa ja sen jälkeen se istuu kuin hansikas.
  • Myssytuotteet on neulottu käsittelemättömästä suomenlampaan luomuvillasta, joka on käsinvärjätty lankana. Villassa on tallella sen oma rasva, lanoliini, minkä ansiosta se hylkii luontaisesti kosteutta ja siirtää sen pois iholta. Villa on kuituna itse itsensä puhdistava, eikä sitä välttämättä tarvitse pestä lainkaan. Jokainen pesukerta poistaa villasta sen luontaista rasvaa. Paras tapa huoltaa Myssytuotetta on tuuletus ulkona kostealla ilmalla. Kosteus saa villakuidun turpoamaan ja poistamaan itsestään likaa ja tuoksua. Jos tuote kuitenkin tahriintuu tai venähtää mallistaan, voit turvautua hellävaraiseen käsinpesuun tai villaohjelmaan pesukoneessa. Käsinpesussa kaikkea hankausta tulee välttää, sillä hahtuvalanka huopuu erittäin helposti. Venytä Myssytuote kosteana alkuperäisiin mittasuhteisiinsa ja kuivaa vaakatasossa. Huom! Tuote ei kestä pesua tavallisessa 30 asteen hienopesuohjelmassa. Ainoastaan villapesuohjelma lämmittää veden sopivan hitaasti estäen tuotteen huopumisen.

Vastuullisuus:

  • Suomalainen luomuvilla
  • Elinikäinen takuu